Zaloguj

Nazwa użytkownika:   Hasło:   Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie  





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-21, 20:52 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2008-12-28, 10:27

Posty: 38
Mówisz do mnie takim tonem, jakby gra mi się nie podobała, a bardzo mi się podobała :) I się podoba.
Z tym bugiem to chyba źle wytłumaczyłem.
Włączam level, głowię się, przechodzę go. Jest melodyjka końcowa, ja stoję w miejscu i napisy informujące o czymś tam (nie pamiętam, chyba ilość kroków, nie zwracam na te liczby większej uwagi...), przewijam dwa takie pola z tekstami i te znikają, a ja mogę dalej chodzić..
I save'a oczywiście prześlę z dokładniejszym wyjaśnieniem który to level. Za rozwikłanie problemu będę megawdzięczny :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-21, 20:54 
Offline
Członek ZiFu

Dołączył(a):
2008-01-11, 18:09

Posty: 66
Problem prawdopodobnie zostanie rozwiązany jak mi prześlesz sejwa.

_________________
eelooooo klimat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-22, 10:26 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2008-12-28, 10:27

Posty: 38
grr... masz wyłączone pw...
No dobra, proszę: http://www.sendspace.pl/file/03dNoUkn/ <- SAVE Z BŁĘDEM
Tak mi się przypomniało: jak zrobiłeś patent z bullet time'em?


Ostatnio edytowano 2009-02-26, 08:01 przez dKc, łącznie edytowano 1 raz

Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-22, 13:29 
Offline
Członek ZiFu

Dołączył(a):
2008-01-11, 18:09

Posty: 66
Dałem wszystko na 2-4 razy wolniej.
A PW to mi modziki zablokowali, więc jakby co to do nich.

_________________
eelooooo klimat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-23, 18:30 
Offline
Mutant
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2008-07-02, 07:52

Posty: 261
Lokalizacja: z RPG makera :P
Nie mogę przejść poziomu gdzie mamy 15 sekund


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-23, 18:40 
Offline
Dowódca OSP

Dołączył(a):
2008-05-03, 21:22

Posty: 109
Lokalizacja: www.tsukuru.pl
Przecież to jest łatwe O.o , trochę pomyślunku (trzeba sobie w głowie trasę ustawić żeby nie tracić sekund) + 6 skoków i hiper speeda i pójdzie jak z płatka.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-23, 18:44 
Offline
Potomek Winiwii
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2007-04-28, 07:21

Posty: 422
Wiek: 29

Lokalizacja: Gdańsk
Akwarelek napisał(a):
Przecież to jest łatwe O.o , trochę pomyślunku



rownie dobrze moglbys zachecac do biegania dziecko bez nóg ; /


tak zeby offtopu nie było, super gra ; o


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-25, 23:16 
Offline
Członek ZiFu

Dołączył(a):
2008-01-11, 18:09

Posty: 66
kalafior napisał(a):
Akwarelek napisał(a):
Przecież to jest łatwe O.o , trochę pomyślunku

rownie dobrze moglbys zachecac do biegania dziecko bez nóg ; /


Od czego jest klawisz O,6...Dla dzieci "bez nóg"

kalafior napisał(a):
tak zeby offtopu nie było, super gra ; o


Miło ? ;)

pakit napisał(a):
Nie mogę przejść poziomu gdzie mamy 15 sekund

Użyj specjali jak napisał Akwarelek.

_________________
eelooooo klimat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 08:00 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2008-12-28, 10:27

Posty: 38
A co z moim save'em? Ja też chce pograć :roll:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 08:42 
Offline
Mutant
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2008-07-02, 07:52

Posty: 261
Lokalizacja: z RPG makera :P
Zamroziłem wrogów i wygrałem. Nie mogę przejść poziomu z choinkami. Przeszedłem ale czas minął i muszę na nowo.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 10:45 
Offline
Członek ZiFu

Dołączył(a):
2008-01-11, 18:09

Posty: 66
dKc napisał(a):
A co z moim save'em? Ja też chce pograć :roll:


Który poziom ?

pakit napisał(a):
Zamroziłem wrogów i wygrałem. Nie mogę przejść poziomu z choinkami. Przeszedłem ale czas minął i muszę na nowo.


Poziom z choinkami. Sprawa Super Biegu i Hiper Skoku, choć można to też rozwiązać inaczej.

_________________
eelooooo klimat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 13:15 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2008-12-28, 10:27

Posty: 38
X-Tech napisał(a):
dKc napisał(a):
A co z moim save'em? Ja też chce pograć :roll:


Który poziom ?



Idziesz do góry od miejscastartu i ten poziom spróbuj przejść. U mnie po przejściu jest bug.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 17:31 
Offline
Członek ZiFu

Dołączył(a):
2008-01-11, 18:09

Posty: 66
Przeszedłem i wszystko jest w porządku. Moi testerzy przeszli i też mieli wszystko w porządku. Czy to czasem nie jakiś głupi żart z twojej strony ?

_________________
eelooooo klimat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 20:42 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2008-12-28, 10:27

Posty: 38
NIE! Kurde, musze spróbować na innym kompie w to pograć, może wtedy zadziała...

Na pewno przeszedłeś cały poziom na górze?


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-02-26, 23:48 
Offline
Członek ZiFu

Dołączył(a):
2008-01-11, 18:09

Posty: 66
Specjalnie dla ciebie się pofatygowałem. Przeszedłem. Napisy przeszły normalnie jak u każdego. Jaki masz komp ? Podaj jaki procesor i ile masz ramu ? Jak to nie złom to na pewno...


EDIT: Postęp nad horrorem idzie jak burza. Od tygodni pracuję nad horrorem na makera mam zamiar zrobić najstraszniejszą grę jaką kiedykolwiek gracze mieli okazje widzieć na własne oczy. 8-) Postępy prac wskazują na to, że uda mi się tego dokonać. Prawdopodobnie będzie to też ostatnia gra, którą zrobię. Po prostu chcę odejść zostawiając coś niesamowitego w temacie amatorskich gier. Wkrótce zapowiedź.

_________________
eelooooo klimat


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-03-01, 08:40 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2008-12-28, 10:27

Posty: 38
Dobrze:) No i widzisz, na innym kompie przeszedłem i działa normalnie. Właśnie nagrywam sejwa. TO pewnie był błąd RPG Makera 2k3, a tamten komp na którym był błąd (rym) to:
Athlon 2500+
512 RAM
karta graf. Radeon coś tam express x200 czy coś
w ogóle to laptop jest :]

up: zgubiłem sejwa. Czy ktoś mógłby mi przejść level z góry z mojego sejwa, którego dałem powyżej i wruczić nowego sejwa z zaliczonym tym levelem? Z góry dzienx.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-04-14, 16:00 
Offline
Wybraniec Seji
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2006-06-28, 10:09

Posty: 516
Lokalizacja: TSUKURU.PL
Elo, to chyba powinno iść do ukończonych :3

_________________
http://tsukuru.pl/forum/index.php - Naj naj forum o RM - RMXP.pl nie działa? Pisz tu.
http://tsukuru.pl - Naj naj stronka o RM :3


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Copyright © 2007 Forum serwisu "TiTek"
DivineBlack by Darthorx
Updated by phpBBservice.nl
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php