Zaloguj

Nazwa użytkownika:   Hasło:   Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie  





Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: [RMXP] Mario - Yeah
PostNapisane: 2009-11-16, 15:46 
Offline
Potomek Winiwii
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2008-11-29, 20:20

Posty: 334
Lokalizacja: Planeta Wodorostów
Witam, chcę wam przedstawić pewną drobną grę. Może to nie żaden super produkt, ale wykonałem to aby min. przypomnieć sobie niektóre aspekty rmxp, jak również sprawdzić możliwości skryptu platformówki- żeby mi nigdy nie wmówiono że ten skrypt jest słaby i nie idzie nic w nim wykonać.

[center]Fabuła[/center]
W tej grze akurat, ogólnie jej nie ma. Skakanie po mało skomplikowanych planszach i zbieranie skrzynek z znakiem interpunkcyjnym, ot co.

[center]Ważna informacja.[/center]
W grze ważnym aspektem jest rozpęd i odpowiednie ustawienie klawiszy Z i X, czego pewnie nie muszę wyjaśniać...
[center]Creditsy[/center]
-Skrypt wykonał Eilei.
- Gra wykorzystuje też SDK,czyli tu creditsy dla: Near Fantastica, SepirothSpawn, Wachunga, Prexusa, Jimmie Reashu i paru innych autorów...
- Dla Dana za menu, które lekko edytowałem na potrzebny gry.

[center]Link:[/center]
http://eupload.pl/files/FLGUAZBU/Mario.rar


Proszę o patrzenie na tą grę z lekkim przymrużeniem oka, ponieważ nawet moja siostra stwierdziła że nikt normalny tej gry nie przejdzie (ja przeszedłem ;d)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-18, 22:14 
Offline
Potomek Winiwii
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2009-01-11, 18:40

Posty: 323
Wiek: 32

Lokalizacja: Warszawa
Milutka gierka. Czyli to oznacza, że w skrypcie na platformówkę da się coś wykonać :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-19, 20:51 
Offline
Mutant
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2008-08-18, 20:03

Posty: 263
Wiek: 25

Lokalizacja: Skądś.
Słodkie ;*
Wygrałem, wykonalne dopiero po x próbach xD

_________________
FiFi.
13.02.2011 - zmieniono pseudonim z "pawełmen143" na "BlackBen"; zmieniający NIC


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-21, 12:39 
Offline
Rycerz Farzon

Dołączył(a):
2009-10-24, 17:46

Posty: 43
Lokalizacja: Nie wiem O_O
1 screen na rmxp.pl. Jak to przejść, bo utknąłem :mrgreen:


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 2009-11-21, 13:06 
Offline
Potomek Winiwii
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2008-11-29, 20:20

Posty: 334
Lokalizacja: Planeta Wodorostów
Największy możliwy rozpęd, i cały czas trzymaj strzałkę w prawo:3


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [RMXP] Mario - Yeah
PostNapisane: 2010-04-19, 17:07 
Offline
Plazmak Zielony
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2010-04-15, 07:51

Posty: 14
Wiek: 34
Chod. Gdzie grafiki. Masz szczęście, bo na innych forach to jest po prostu SPAM, że nie można obejrzeć obrazków. Ja właśnie stamtąd to mam.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [RMXP] Mario - Yeah
PostNapisane: 2010-04-19, 20:43 
Offline
Kapitan UW
Avatar użytkownika

Dołączył(a):
2006-07-19, 20:00

Posty: 715
Wiek: 31

Lokalizacja: Wrocław
Twój powyższy post to spam właśnie. Od tego jest przycisk "Raportuj", żeby go używać w takich sytuacjach, natomiast od pouczania jest moderacja (ma do tego nawet specjalne narzędzie ostrzeżeniami zwane), a nie ty. Jeśli już nawet pouczasz innych, to nie powinieneś tego robić w ten sposób, a najlepiej na PW i trochę bardziej uprzejmym tonem. Tym bardziej, że dyskusja w temacie zakończyła się już jakiś czas temu (necroposting). Dodatkowo, temat co najwyżej nie jest zgodny z regulaminem publikacji gier, natomiast spamem to on nie jest - pouczając innych nie powinieneś używać wyrazów, których albo nie rozumiesz, albo rozumiesz błędnie (w razie wątpliwości - http://pl.wikipedia.org/wiki/Spam ). Fakt, że brak screenów został wcześniej przeoczony, albo zignorowany (przez innych) :P , ale jak już mówiłem od tego jest przycisk raportuj, aby zasygnalizować taki fakt moderacji.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: [RMXP] Mario - Yeah
PostNapisane: 2010-07-30, 17:30 
Offline
Nowicjusz

Dołączył(a):
2010-03-07, 14:02

Posty: 9
Którym przyciskiem się skacze ? Nie działa Z. Ustawiłem na wszystkich buttonach i tak nie działa


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Skocz do:  
Copyright © 2007 Forum serwisu "TiTek"
DivineBlack by Darthorx
Updated by phpBBservice.nl
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
Not able to open ./cache/data_global.php